КОИ СМЕ НИЕ

MAPSY се персонализирани постер слики кои ги раскажуваат Вашите најубави и најсреќни моменти.

Доколку немате идеа што да подарите за роденден, именден, годишнина, кршевка, новороденче, свадба, веридба, Нова Година или за било која друга пригода, MAPSY персонализираните постер слики се совршен и несекојдневен подарок за секого.

MAPSY има 5 дизајни

THE DOG.jpg
THE MOON.jpg
THE PLACE.jpg
THE STARS.jpg
THE ZODIAC.jpg

THE DOG #1

THE ZODIAC | Водолија

THE MOON (30x40)

THE PLACE | Cape Town

THE STARS #1

 

Инспирирајте се од нашата MAPSY заедницата

 

Споделете ги Вашите фотографии со нас на @themapsy или со хаштаг #MAPSY

  • FACEBOOK
  • INSTAGRAM

© 2019 - 2020 MAPSY

MAPSY LOGO 7.png